Primetite razliku

Priuštite sebi vrhunsku negu lica i tela za kožu nežnu poput svile uz najnovije svetske antiaging protokole i aparate čija primena dovodi do unapređivanja mladolikog izgleda i vitalnosti.

Ono što nas izdvaja

Stručnost

Naš stručni tim izvodi medicinske i kozmetičke tretmane po najvišim standardima prateći aktuelne tendencije.

Profesionalno usavršavanje

Zahvaljujući neprekidnom učenju, unapređenju znanja, sposobnosti i veština našeg tima, pružamo vrhunske usluge u skladu sa svetskim trendovima neinvazivnog podmlađivanja.

Individualan pristup

Poštujući želje, potrebe i očekivanja svakog klijenta, ističemo koncept individualnog pristupa i unikatnosti kada su zdravlje, lepota i nega u pitanju.

Vrhunska tehnologija

Uz najsavremenije aparate koji garantuju odlične rezultate, te specijalne formulacije preparata za injektovanje i nanošenje na kožu, sigurni smo u krajnji ishod postupaka koje praktikujemo.

Nagrađivani u oblasti

Dr Marija Ristanović nosilac je titule ” Najuspešnija žena XXI veka” u preduzetništvu čime je potvrdila da su znanje, stručnost, posvećenost i visok profesionalizam prepoznati od strane javnosti.

Savršena figura

Besprekorno oblikovano telo? Da, moguće je. I to uz našu vrhunsku aparaturnu tehnologiju, injektabilne metode i manuelni pristup.

Naše usluge

Medicinske procedure

Kozmetički tretmani

U službi Vašeg zdravlja i lepote

dr Marija Ristanović

Kontaktirajte nas

ZU Dermamedic

Atinska 6, Bijeljina
Republika Srpska

Hilandarska 38/1, Sarajevo
Bosna i Hercegovina

dermamedicgroupbih@gmail.com

065/889-782 | Bijeljina
066/388-288 | Sarajevo

Kontakt forma

Stvaramo razliku zajedno